Bezoek onze showroom

In onze showroom in Genemuiden vind je talloze vloeren ter inspiratie. Is het nu pvc, tapijt, laminaat, vinyl, raamdecoratie en gordijnen, het is slechts een greep uit ons assortiment. We werken met bekende kwaliteitsmerken als Belakos, Therdex, Gelasta, mFLOR, Desso, Forbo. Kom gerust eens langs om je te laten informeren en rustig rond te kijken. Maak geheel vrijblijvend een oriënterende afspraak waar wij u zullen voorzien van advies.

Pvc-vloeren behoren al enkele jaren tot de populairste vloeren op de markt. Dat is trouwens niet  verrassend, want ze bieden echt ontzettend veel voordelen ten opzichte van hun ‘concurrenten’. Binnen pvc bestaat echter nog wel een groot verschil in kwaliteit: de ene pvc-vloer is de andere niet. Wil je een pvc-vloer waar je de komende tientallen jaren van kunt genieten, zonder dat de vloer iets van zijn robuuste of elegante uitstraling verliest? Kies dan voor een pvc-vloer van één van de kwaliteitsmerken die wij mogen aanbieden!

Voordelig alternatief voor PVC

Bent u op zoek naar een voordelig alternatief voor pvc? Dan is een vinylvloer een uitstekende keuze! Vinyl heeft in grote mate dezelfde positieve eigenschappen als pvc, maar is iets minder stevig en daardoor wat goedkoper, maar door de keuze van een goede toplaag is de levens duur veelal erg lang, bij ons vind je vinylvloeren van verschillende top merken, stel u bent opzoek naar iets warms aan de voeten, tapijten voelen niet alleen lekker zacht en warm aan, ze geven een ruimte ook veel sfeer en een warme uitstraling. We begrijpen dus wel dat je op zoek bent naar een mooi tapijt voor bij jou thuis! Voor op de slaapkamer kantoor of woonkamer. In onze showroom vind je een groot assortiment aan tapijten van verschillende merken, in uiteenlopende kleuren en van diverse materialen. Kies je nu voor een harde of zachte vloer laat je inspireren in onze showroom, we staan graag klaar voor advies!

Al met al kunnen wij u iets aanbieden dat de volgende eigenschappen heeft voor een voortreffelijk woon of werk genot

– Duurzaam
– Eenvoudig in onderhoud
– Flexibel en zacht
– Geschikt voor vloerverwarming
– Voordelig in aanschaf
– Waterbestendig